Уважаеми Гости,

Заповядайте в хотел Здравец Conference & SPA и целият ни екип ще направи Вашия престой максимално комфортен.

За да се насладите на престоя и да имате незабравими мигове, моля, позволете ни да Ви информираме за обслужването и възможностите в нашия хотел.

Целият хотел е хотел за НЕ пушачи и имаме определени зони, където е позволено да пушите и все още да се наслаждавате на услугите, предоставени в хотела. Всеки член на екипа ще ви помогне да намерите и използвате определените зони за тази цел. Искаме да благодарим за Вашето разбиране по отношение на всички останали гости и наредбите в нашия хотел.

Проектирахме, обзаведохме и разработихме нашия хотел като традиционен 4-звезден хотел и любезно Ви напомняме, че под това имаме предвид както външния вид в хотела, така и правилния дрескод на публичните места в хотела. Вярваме, че разбирате, че халат за баня, джапанки или неподходяща кърпа, бански/бански костюми не се приемат в ресторанта, баровете и лоби зоната. По време на вечеря, бихме искали да Ви посъветваме за тип „спортно-елегантен стил, а не в спортен костюм“.

СПА зоната и басейна са места, където ще се насладите на спокойствието, релаксиращата и радостна атмосфера. С оглед здравето на нашите деца, Вашето и околните, любезно Ви уведомяваме, че е забранена консумацията на храна и алкохол на басейна, или кабинетите и стаите за процедури в нашия СПА център. Предлагаме малки пакетирани закуски и безалкохолни напитки, но всички останали храни и напитки се консумират само на определените места или във вашата стая.

Нашият екип в кухнята и ресторанта е положил всички усилия да създаде правилните и разбира се, прекрасни менюта, и има желанието да Ви обслужва във всеки един момент. Ще разберете, че всяка храна, която е поръчана или донесена от Вас, е против екипа на хотела и усилията. Затова Ви молим да НЕ носите или поръчвате храна отвън, тъй като това е против уважението и съдействието, които бихме искали да Ви предоставим, специално по време на престоя ви.

В случай, че сте довели любимото си домашно животно, бъдете сигурни, че ние също се грижим за тях и ще се отнасяме към тях като с наш гост. Вие разбирате, че във всеки басейн, СПА или вътрешен ресторант, ние ще имаме ограничения да ги приемаме, поради съображение с други гости, хигиена и натоварено работно време, при което животните могат да бъдат стресирани и да действат неконтролирано.

Бихме искали да Ви благодарим, че спазвате нашите вътрешни стандарти и разпоредби и вярваме, че по време на Вашия престой в други страни и нации, Вие сте били запознати и с тези изисквания и хотелски стандарти, така че не е нищо ново или извънредно.

Особено в тези бурни и ежедневни променящи се периоди, винаги с все още съществуващата пандемия, ние оценяваме Вашето разбиране и най-вече Вашата подкрепа.

Ако се чувствате неудобно и бихте желали да направите коментар, моля свържете се с нашите колеги и ние ще се погрижим престоят Ви да остане комфортен и радостен.

Благодарим Ви за разбирането!

С добри чувства

ЕКИПЪТ НА ХОТЕЛ ЗДРАВЕЦ