Тук създаваме не просто пространство,

а усещане за спокойствие и домашен комфорт, където вашите спомени остават истински и незабравими.

single-Bed-1.jpg

Единична стая

Уют и Самостоятелност.
Отделете се от суетата в нашата единична стая, където уюта и спокойствието се преплитат. Идеална за самостоятелни почиващи, тази стая предлага всичко необходимо за комфортен престой.

double.jpg

Двойна стая Стандарт

Споделен Комфорт.
Настанете се в нашата двойна стая стандарт и се насладете на комфорт с близките си. С топли цветове и удобни мебели, това е идеалното място за споделяне на специални моменти.

double-2.jpg

Двойна Стая Стандарт Плюс

Допълнително пространство, допълнителен комфорт.
Изживейте усещането за лукс и простор в нашата двойна стая стандарт плюс. С добавено пространство и допълнителни удобства, този тип стая е перфектният баланс между комфорт и стил.

Bed-full1.jpg

Двойна Стая Лукс

Елегантност и Разкош.
Започнете деня със стил в нашата двойна стая лукс. Елегантни детайли, изискан дизайн и предлагаща луксозен уют, тази стая ще ви предостави незабравимо преживяване.

child.jpg

Джуниър Апартамент

Простор и Функционалност.
Опитайте комбинацията от простор и функционалност в нашия джуниър апартамент. С отделна зона и удобства за по-продължителни престои, този апартамент предоставя уют на домашна атмосфера.

fam.jpg

Фамилен Апартамент

Удобство за Цялото Семейство.
Нашият фамилен апартамент е идеален за почивка с цялото семейство. Този апартамент предлага комфорт и удобство за всички членове на семейството ви.

Очакваме ви!

Релаксирай във Велинград