fbpx

Хотел „ЗДРАВЕЦ“ получи награда за „Най-добър четиризвезден уелнес и СПА хотел на 2019 г.“

На 12 февруари 2020 г. в „София Хотел Балкан”, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите 24 – ти по ред Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. За втора поредна година „Хотел Здравец Уелнес и СПА“ – гр. Велинград беше награден с приз от БХРА. Тази година, за наша огромна чест, бяхме удостоени с награда за „Най-добър четиризвезден уелнес и СПА хотел на 2019 г.“ Като първи хотел в гр. Велинград, родоначалник на туристическия бизнес, хотелът има вече 52 годишна история и не спира да се развива и утвърждава в сферата на туризма. От името на целия екип, БЛАГОДАРИМ на БХРА, за оказаното доверие и висока оценка. Благодарим на всички наши гости и обещаваме да не спираме да се доказваме в годините!

 

Наградата връчиха: Христо Томов, член на УС на Българска национална телевизия и Бранимир Миланов, зам. председател на УС на БХРА